Huh, on kulunut melkein vuosi viime päivityksestä. Mutta aina ei riitä aikaa/halua kirjoittaa tänne, kun on kaksi muutakin päiväkirjaa.

Kohtahan on jo vuosi 2007 (!), joten nyt voisi vaikka todeta että vuosi 2006 on sujunut ihan OK. Välillä on tullut kyllä epäilypuuskia, että onnistuuko tämä sittenkään, mutta aina olen noussut jaloilleni (vaikka polveni olisivat olleet ihan veressä).


Aiheesta kukkaruukkuun:
joskus tuntuu että olisi ihanaa olla eklektinen pakana tai wicca. Mennä luontoon, uskoa puiden henkiin, metsän olentoihin ja Äiti Maahan. Esimerkiksi. Joskus tuntuu että helteisen hiekan maan jumalat eivät oikein löydy täältä lumisesta Pohjolasta. :D Mutta sitten mietin että kyllähän suurin osa täältä löytyy. Ei ole vaikeaa löytää Ra auringosta joka paistaa kylmänä talvipäivänä, tai Nut kirkkaasta tähtitaivaasta.
Minua muuten harmittaa kun en ole vieläkään saanut aikaiseksi kokeilla senutia (kemeettiläisyyden rituaalia). Pitäisi vielä ostaa jostain suitsukkeita ja vähän muutakin. Asiaa vaikeuttaa vielä se, että tässä talossa on vaikeaa saada omaa rauhaa.
Mutta kyllä minä joskus.