Luin hissantenttiin iltapäivällä. Tylsää hommaa, mutta jonkun on se tehtävä. Olisi kyllä mukavaa jos joku keksisi koneen joka voisi tehdä kaikki tehtävät. Haluaisin tänne taloon kotitontun. (Kuten esim. Dobby Harry Potter -kirjoista.)

Nyt viime viikkojen ajan kun TV:ssä on näkynyt uuden Narnia -elokuvan trailereita, on herännyt halu lukea ne kirjat. En ennen ole ollut kamalan kiinnostunut niistä, mutta tuo elokuva näyttää niin mielettömän hienolta fantasiaeläimineen ja maisemineen (ja Valkoinen noita näyttää söpöltä) että on pakko lukea kirjat ennen elokuvan katsomista. Onkohan liian myöhäistä toivoa joululahjaksi?
Viime yönä näin jopa Narnia-aiheisen unen. Uuden, kiinnostavan harrastuksen/asian löytäminen on ihanaa.


Siskoni on ollut joululahjaostoksilla Vaasassa. Hän sanoi ettei minun kannata ostaa DVD:tä lahjaksi, sillä joku on semmoisen voinut jo ostaa. Olin ajatellut ostaa joko Sin Cityn tai Leijonakuninkaan, mutta nyt taidan ostaa Oasiksesta jonkin Hello Kitty-jutun (hän sanoi tykkäävänsä niistä). En ole ikinä ollut Oasiksessa, mutta olen nettisivuilla ihastellut niitä tavaroita. Pitää varoa etten osta mitään itselleni.

Tänä iltana L-koodi! Jeejee.